a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

MiSo Architects

  /  Blog   /  Blue Amber Apartament

Blue Amber Apartament

Apartamentul Blue Amber face parte dintr-o serie de 3 pe care le-am amenajat cu destinația de închiriat. Am urmărit ca în proiectele Blue Amber, Marsala și Rainforest Studio, să satisfacem dorința beneficiarului de a obține spații de locuit moderne, elegante, complet utilate și funcționale.

Am pornit în realizarea conceptului de la ideea unei locuințe funcționale, axându-ne pe valorificarea spațiului existent. Am optat pentru materiale și finisaje durabile, ușor de întreținut, în nuanțe calde ce se pot ușor accesoriza. De la început ne-am dorit ca fiecare dintre cele 3 apartamente să aibă personalitatea sa diferită, cu o paletă cromatică unică și un caracter aparte. Astfel, am ales pentru două dintre locuințe pereti colorați și elemente de accent, iar la Blue Amber am optat pentru colorarea pereților într-o nuanță plăcută de grej.

Paleta de culori a apartamentului ne duce cu gândul la un apus de soare cu reflexii de cupru și albastru închis, un cadru intim care întregește amenajarea.

Provocarea acestui apartament a fost realizarea unor accente pe pereții lungi și fără piese de mobilier. Cu ajutorul unor elementele potrivite poți obține un efect neașteptat, într-un timp scurt și cu intervenție minimă – astfel, am realizat ancadramente cu efect rotunjit din brâu și colțare montate nonconformist.

Dormitorul surprinde prin două zone funcționale, un dressing open space cu legătură directă către spațiul de dormit. Am ales să înlocuim noptiera tradițională cu un birou integrat în mobilier, rezultând astfel un loc perfect pentru studiu. Elementele comune sunt oglinzile, care ne ajută să percepem spațiile mai ample și luminoase. Dressingul de pe hol, îmbrăcat integral în oglinzi, parcă dublează spațiul și creează un joc interesant în care se reflectă cele două camere ale apartamentului. 

Rezultatul final s-a conturat într-un apartament cochet cu o superbă vedere asupra vârfului Tâmpa, un spațiu bine optimizat ce întregește noțiunea de confort și eleganță.

dormitor in nuante albastre, mobila pe comanda, modern, brasovdormitor in nuante albastre, mobila pe comanda, modern, brasovliving cu mobila pe comanda in brasovliving cu mobila pe comanda in brasovbucatarie cu mobila pe comanda in brasovliving cu mobila pe comanda in brasovdormitor si hol cu mobila pe comanda in brasov

Proiect: Apartament rezidențial tip 2 camere
Tipologie amenajare: RENT ME
Locație: Brașov
Suprafață: 65 mp + terasă
Durata amenajării: Octombrie 2022 – Mai 2022
Procent de respectare a designului propus: 100%