a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

MiSo Architects

  /  Blog   /  Marble Maple – o poveste scrisă de noi la Brașov
Apartament 2 camere Brasov - Miso Architects

Marble Maple – o poveste scrisă de noi la Brașov

Povestea acestui proiect începe într-o locație explusivistă din Brașov, cu o priveliște superbă asupra orașului. Apartamentul aparține unui cuplu proaspăt ieșit la pensie, pasionat de natură, ce și-a dorit să îl amenajaze într-un stil relaxat, funcțional și totuși elegant.

Proiectul ne-a fost încredințat 100%, proprietarii dorind să îl primească la cheie, fără să participe activ în etapele șantierului. A fost o noutate, o provocare și o libertate pe care rar o primim în această meserie. Am profitat la maxim și cu responsabilitate, livrând un proiect ce a fost primit cu emoție, încântare și multe mulțumiri.

Spatiul ce gazduieste livingul, holul si bucataria este unul generos si un punct de observație asupra orașului și vegetației din jur. Astfel, a fost tratat ca un tot unitar, cele 3 funcțiuni nefiind delimitate. Am optat pentru uși filomuro finisate cu tapet Phillip Jeffries – produs care a și dat numele proiectului – Marble Maple. Am obținut o compoziție omogenă, cu funcțiuni atent delimitate vizual cu ajutorul pieselor de mobilier și finisajelor. Zona de living are un aspect elegant și a fost gândită ca un spațiu de relaxare. Am integrat în mobilierul custom spații pentru depozitare ce încadrează șemineul electric punându-l în valoare.

Bucătăria, de doar 3.4 mp, a fost provocarea supremă a acestei amenajări. În ciuda acestei constrângeri de spațiu, am reușit să obținem o zonă perfect funcțională și integrată în designul întregului apartament, cu ajutorul finisajelor deschise la culoare și a accesoriilor aurii. Ea a devenit astfel bijuteria locuinței. Pentru mobilarea acestui open space am folosit ca finisaje de accent MDF-ul furniruit în nuanțele de portocaliu ale arțarului și vișiniul pentru vopsirea contrablatului de bucătărie, și pentru tapițeria scaunelor din dining.

Ultimul, dar nu cel din urmă, dormitorul, a fost decorat în nuanțe terne de gri și lemn, cu accent pe patul tapițat, galben de la Divanissimi. Contrastul acestuia cu pereții este amplificat de oglinzile generoase ale dressingului și de scenariul de lumini creat.

Proiectul acesta a fost unul drag sufletului nostru, am creat o relație frumoasă de prietenie cu beneficiarii. Revederea dupa aproape 1 an și înmânarea proiectului la cheie a fost un moment cu mari emoții de ambele părti dar o amintire foarte frumoasă de pus pe raftul Miso.

Marble Maple - living modern cu semineu electric
Depozitare functionala cu lumina led

Masa de dining extensibila The Home

Dormitor matrimonial modern cu pat tapitat Divanissimi
Baie moderna finisata cu kerakoll si usa filomuro
contrablat de bucatarie finisat cu micro rasina kerakoll

Oglinda pe hol creaza efectul de spatiu mai mare

Proiect: Apartament rezidential tip 2 camere
Tipologie amenajare: TRANSFORMER
Locație: Complex Bellevue, Brasov
Suprafață: 64 mp + 10 mp terasa
Durata amenajării: Octombrie 2021 – August 2022
Procent de respectare a designului propus: 100%