a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

MiSo Architects

  /  Blog   /  Marsala Apartment

Marsala Apartment

Apartamentul Marsala face parte dintr-o serie de 3 pe care le-am amenajat cu scopul de a fi închiriate

Conceptul nostru pornește de la locație – un complex rezidențial high-end în zona dinamică a Brașovului. Am preluat apartamentul în stadiul finalizat şi curat, cu parchet şi pereţi vopsiţi în alb, cu băile finisate şi echipate. Acestea au necesitat doar modificări punctuale din partea noastră.

Fiind vorba de o locuință de închiriat, am optat pentru materiale și finisaje durabile, ușor de întreținut, în nuanțe calde ce se pot ușor accesoriza. Pentru mobilierul pe comandă am folosit în mare parte PAL în nuanțe pale de gri taupe și lemn, combinate cu accente de gri antracit și negru, pentru un plus de eleganță. Ne-am jucat și cu finisaje durabile precum profile decorative din duropolimer și lavabilă Absolute Paint de la Kerakoll în nuanțe calde de gri.

Dressing în living? De ce nu. Am încadrat, așadar, masa de dining între două corpuri generoase de mobilier custom made ce fac front comun și delimitează zona dining, separând vizual cele două funcțiuni ale livingului. Am ales să nu încărcăm suplimentar zona de relaxare a apartamentului și am optat pentru o canapea într-o superbă nuanță de roz pudrat. Astfel, livingul rămâne un spațiu deschis și luminos dar funcțional, cu posibilități multiple de depozitare.

Bucătaria a avut o compartimentare clasică, îngustă, cu multiple imperfecțiuni – de la traseul țevii de gaz și până la amplasarea incomodă a panoului de distribuție pentru încălzirea în pardoseală – dar pe care am reușit să o valorificăm la maxim. Am optat pentru o hotă decorativă, aducând plus valoare bucătăriei și transformând spațiul cel mai controversat al apartamentului în punctul principal de interes.

Dormitorul, spațiul intim al apartamentului, deservește și el la rândul lui două funcțiuni –  cea de dormit și birou, cele două fiind separate vizual printr-un efect realizat cu o deosebită culoare pastelată aplicată pe pereți și tavan, conturând efectul unui portal. 

Rezultatul este un spațiu de locuit modern, rafinat, intim și perfect funcțional.

 

Proiect: Apartament rezidențial tip 2 camere
Tipologie amenajare: RENT ME
Locație: Brașov
Suprafață: 48 mp + terasă
Durata amenajării: Octombrie 2022 – Mai 2022
Procent de respectare a designului propus: 100%