a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

MiSo Architects

  /  Blog   /  MiSo Architects – 2022 Review

MiSo Architects – 2022 Review

2022 a fost cu siguranță un an plin de provocări: primul an post pandemic, un an care a început cu frica unui potențial război și se încheie cu întrebări legate de o potențială criză economică.

La finalul unui an ce a avut toate premisele dificile în contextul social – economic – politic, suntem bucuroși să vedem că și în 2022 MiSo a crescut atât ca business și brand, cât și în calitate, inovație și cultură.

Anul 2022 în cifre ar arăta, pentru MiSo Architects, cam așa:

 

Bugete investite în design de clienții noștri – peste 1.000.000 euro

Bugetele proiectelor la care am lucrat în ultimul an au fost foarte variate: apartamente de închiriat în care s-au investit un minim de 35.000 euro, la duplexuri de 150.000 euro și case unifamiliale în care investițiile au trecut chiar și de 300.000 euro. O medie a investiției/mp în 2022 a fost de 900 euro/mp, iar valoarea maximă investită/mp într-un proiect MiSo a depășit 1500 euro/mp.

 

45 de proiecte la care am lucrat

În ciuda contextului economic, atât noi ca designeri de interior, cât și producătorii din domeniu, am continuat să privim spre viitor cu optimism. Inovația în 2022 nu a încetat să ne surprindă prin materiale și tehnologii noi apărute. Le-am văzut și testat la Il Salone Internationale del Mobile.

Locuirea a căpătat un sens mult mai profund anul acesta, iar designul de interior s-a adaptat la această transformare majoră. Imaginația, creativitatea și sustenabilitatea sunt baza designului de interior de astăzi, menite să aducă la lumină pasiunile, emoțiile și personalitatea celor ce ocupă aceste spații cu sens.

Spațiile pe care noi ca designeri le amenajăm în această eră nouă “post pandemie și în timpul războiului” trebuie să transmită emoție, sinceritate, liniște și echilibru; să încurajeze libertatea, optimismul, întoarcerea la natură, back to basics și la ce ne face cu adevărat plăcere. Activitățile de relaxare, de descărcare emoțională, au nevoie de spații dedicate – cititul, diverse hobby-uri, sportul, masajul. De asemenea, am început să oferim o atenție sporită spațiilor mai puțin vizibile dintr-o locuință (spații tehnice, de depozitare, spălătorii) proiectându-le și echipăndu-le în cele mai mici detalii.

 

 

36 apariții în presă

Proiectele noastre au fost apreciate atât de publicații tipărite cât și online, și nu putem decât să le mulțumim și să fim recunoscătoare. Furnizori de renume internaționali ne-au publicat proiectele – Calligaris, Tecnografica, Eclisse, Egger, iar reviste cunoscute de profil au ales să includă munca noastră în paginile lor – Elle Decoration, Ideal Décor. Unul dintre proiectele noastre a fost selectat pentru galeria online a Romanian Design Week 2022.

 

Speakeri la 2 conferințe de profil

Împărtășim cu drag din experiența noastră, iar anul acesta am fost speakeri la 2 conferințe de profil – Building Home International Good Living Forum și CUIB.

 

 

1 premiu câștigat

Egger a acordat premiul “Pure Nature” în cadrul concursului “Pardoseli cu Stil” pentru unul dintre proiectele noastre – Golden Chardonnay.

 

 

Un birou oficial MiSo Architects în Brașov

Din dorința de creștere, ne-am decis să deschidem un spațiu și în inima țării. Întreaga suprafață de 60 mp a fost regândită de la zero, recompartimentată, reușind, în final, să fie simțită amprenta noastră cât mai puternic.

 

 

Un nou sediu MiSo Architects în București

Anul acesta MiSo Architects București s-a mutat în casă nouă. Am investit într-o locație nouă, centrală, mult mai modernă, pe care am amenajat-o împreună cu partenerii noștri. A rezultat mai mult un showroom de finisaje decât un birou de design interior și pentru asta le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi.

 

O nouă imagine MiSo – new branding, website, logo

Sediul nou din București a fost doar o etapă dintr-un proces de repoziționare și re-branduire MiSo. În 2022 am decis să aducem un aer fresh, mai elegant imaginii noastre. După multe ore de consultanță și muncă în echipă, au rezultat – logo nou, website nou, strategie nouă de dezvoltare și marketing, decizia de a avea două sedii noi. A fost un proces complex la care vom continua să ne îmbunătățim.

2 colege noi în echipă

Anul 2022 a adus în echipa MiSo Architects primul reprezentant pe marketing și încă o colegă în echipa de proiectare, ajungând la 9 membri în total. Continuăm să ne mărim echipa, pentru că avem proiecte noi care ne așteaptă, iar misiunea noastră este să devenim unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de design interior din România.

 

Provocările nu ne sperie, așa că așteptăm cu nerăbdare 2023.