a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

MiSo Architects

  /  Blog   /  MiSo Review 2023

MiSo Review 2023

Anul acesta a fost un milestone pentru MiSo – anul dinaintea primilor 10.

Ai putea spune ca următorul an va fi un milestone prin prisma deceniului pe care îl vom aniversa. Cu siguranță că DA, însă 2023 a adus cu el o mulțime de provocări, realizări importante, revelații și planuri de viitor comprimate în 12 luni cum nu ne-am imaginat, deși am visat.

PLANURILE

Ne propuneam la finalul anului trecut ca în 2023 să ne mărim echipa din ambele birouri, Brașov și București, să extindem sediul din Brașov, să investim minim 5% din cifra de afaceri în imaginea și promovarea MiSo Architects, să dezvoltăm pagina de Blog a website-ului nostru, să avem proiecte publicate în reviste top de profil dar și articole cu insight util în cele de business, să participăm la mai multe concursuri de arhitectură, să fim prezente ca speakeri la cele mai cunoscute conferințe din domeniul arhitecturii și designului interior din România și să ne implicăm în comunitate printr-un proiect de voluntariat.

Un plan ambițios pentru un singur an. 

amenajare Birou Miso Architects Brasov

Imagine: Birou MiSo Architects Brașov

ECHIPA

Simțim pe deplin că echipa este cea care ne-a adus aici. MiSo Architects este despre oameni și toate realizările noastre au câte o fărâmă din efortul fiecărui membru al echipei. Obiectivele setate la început de an 2023 au fost atât individuale cât și colective, și toate roțile noastre s-au învârtit spre aceeași direcție, de a fi mai buni, de a oferi servicii premium, de a livra proiecte high-end, de a fi lideri pe piața amenajărilor interioare rezidențiale din România.

Architectele MiSo Architects

Imagine Echipa MiSo Architects

REALIZĂRILE

Cu acest mindset și obiective bine structurate, am început anul cu energie și dorința de a evolua. Echipa MiSo Architects a crescut cu 2 membri anul acesta, sediul din Brașov a prins contur cu o extensie binemeritată și mult așteptată, Blogul MiSo s-a reinventat, cu articole postate săptămânal pe teme foarte utile atât celor pasionații de design cât și celor în căutare de inspirație, iar paginile noastre de social media au adunat în jurul lor o comunitate frumoasă care ne urmărește, ne apreciază și ne susține să creștem. 

Urmărește-ne pe rețelele de socializare: Instagram, Facebook, Linkedin.

Așa cum ne propusesem, anul acesta am fost speakeri la cele mai cunoscute conferințe de profil: CUIB – unde suntem la a 2-a participare ca speakeri – cel mai prestigios eveniment de arhitectură și design interior din România care adună laolaltă profesioniști atât la nivel local cât și la nivel internațional și la Design Day by ARDI, prima conferință organizată de Asociația Română Pentru Design și Inovație, ai cărei membri co-fondatori și suntem, aceasta fiind înființată tot la începutul acestui an.

Speakeri Mihaela Tampiza si Sorana Leru la conferintele de profil Design Day Bucuresti si Design Day Brasov

Imagine Mihaela Tampiza și Sorana Leru la conferințele Design Dat București, respectiv, Brașov

 

În primăvară am participat la binecunoscuta expoziție Romanian Design Week având proiecte expuse la categoria „Best practice”, cât și la Noaptea Studiourilor de Arhitectură organizată în cadrul aceluiași eveniment de design. Pe data de 25 Mai, peste 100 de parteneri, clienți și curioși ne-au putut trece pragul biroului din București unde i-a așteptat o surpriză spectaculoasă – o oază de relaxare, cu muzică și atmosferă memorabilă.

Imagine Noaptea Studiourilor de Arhitectură – Oasis of Serenity

 

Am marcat anul acesta și primele participări la Bienala Națională de Arhitectură și Anuala de Arhitectură București, având în ambele concursuri proiecte selectate pentru expozițiile fizice și online – Apartament WP și Apartament NT, cât și o nominalizare la categoria “Arhitectură de portofoliu” pentru proiectul Restaurant TH care ne-a adus pentru prima dată pe scena Galei Anualei de Arhitectură. Un moment pe care nu îl vom uita curând și care ne-a dat și mai multă energie și motivație să continuăm prin a face ceea ce ne place, cu pasiune și dedicare.

 

Imagine Restaurant TH

Imagine Nominalizare Bienala – Restuarant TH

minimalistic living

Imagine Proiect WP

Duplex spectaculor cu scara interioara metalica

Imagine Proiect NT

 

Proiectele MiSo Architects de anul acesta au fost apreciate cu selecții și nominalizări și în cadrul altor competiții locale și internaționale precum Archello Awards 2023 și Remarkable Awards 2023 – concurs organizat de Bucharest Real Estate Club, iar în toamnă am expus la prima ediție a festivalului de arhitectură ARCHY FEST – Architectural Hypostases organizat de Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu București care și-a propus aducerea arhitecturii în stradă, precum și conectarea comunității profesionale cu publicul local, consumator al spațiului construit arhitectural.

Un alt milestone al acestui an a reprezentat apariția proiectelor noastre în prestigioasa publicație Igloo. Ne-am dorit mult această recunoaștere și ea a venit la pachet nu cu unul, ci cu două articole, atât în numărul 215 al revistei, cât și în albumul de colecțieInterioare XL. Sperăm să avem continuitate și să livrăm proiecte din ce în ce mai spectaculoase.

Living modern intr-un duplex din Pipera

Imagine Proiect Nightfall

 

Alte apariții media de luat în seamă anul acesta au fost în revistele Elle Decoration, Ideal Decor, dar și în nr. 48 al revistei Real Estate Magazine unde am povestit despre orizonturile de creștere pe piața de arhitectură și design interior în anul 2023. Într-un interviul acordat pentru Ziarul Financiar, pe zf.ro am dezbătut tema investițiilor din România, oferind câteva informații utile din domeniu pentru cei interesați să își dezvolte afacerile.

De asemenea, poți adăuga la colecția ta albumul RIDA – Romanian Interior Design Association 2023, în care proiectul nostru Stardust apare alături de cele mai apreciate amenajări interioare din România.

Imagine Proiect Stardust

ÎNVĂȚAREA

Suntem într-un continuu proces de învățare și dezvoltare. De aceea, an de an vizităm cele mai importante expoziții de profil pentru a lua pulsul celor mai mari designer de mobilier, corpuri de iluminat, decorațiuni și finisaje și a fi la curent cu noutățile și inovația. Il Salone este în topul listei noastre și, alături de întreaga echipă, pornim într-un maraton de câteva zile prin Milano.

Imagine Salone del Mobile 2023

 

În plus, anul acesta am fost invitate în afara țării să vizităm câțiva furnizori de bază cu care lucrăm: Blum (Austria), WOW Design & TAU Ceramica (Spania), Living Ceramics (Spania). Am descoperit secretele din spatele liniilor de producție dar și povestea și pasiunea ce îi ghidează pe acești producători în a livra produse de calitate premium.

De asemenea, în septembrie am participat la DecoDays la Cluj-Napoca, un eveniment care capătă tot mai multă amploare, un accelerator de design interior care aduce împreună comunitatea de business și de design interior din România.

Și nu în ultimul rând, participăm la nenumărate evenimente de design interior, business, dezvoltare si inovatie, fiind mereu în pas cu noile tendințe și în strânsă legătură cu toți cei implicați în industria noastră, de la colegi de breaslă, colaboratori și furnizori.

VOLUNTARIAT

Pentru că la MiSo oamenii sunt pe primul loc, anul acesta am dorit să ne depășim limitele și să ne punem amprenta asupra unei comunități cu posibilități reduse și nevoi multiple. Am decis astfel să oferim sprijin voluntar Școlii Gimnaziale din Sălcioara, județul Ialomita, în cadrul proiectului dezvoltat de Asociația Narada și Roca Industry cu ajutorul platformei Harta Edu.

Am gândit rapid, schematic, o școală colorată, cu clase mult mai prietenoase, materiale noi și finisaje premium, inspirați fiind de toate ideile proaspete ale elevilor de aici. Datorită legăturii strânse pe care o avem cu furnizorii noștri, încrederea și suportul pe care ni le acordă la fiecare proiect, am putut rezolva mai multe probleme acute pentru această școală.

Având deja o experiență vastă în domeniul amenajărilor interioare, este esențial să ne implicăm prin cunoștințele noastre și să aducem o schimbare pozitivă în medii cu nevoi reale, acute schimbând radical viețile unor copii cu posibilități reduse.

Imagine Școala Gimnazială din Sălcioara

CIFRELE

Bugete investite de clienți – peste 1.500.000 Euro

40 de proiecte la care am lucrat

20 de proiecte finalizate

9 ședințe foto profesionale 

27 de apariții în presa de profil 

33 de apariții în presa de business

Concursuri și premii

Nominalizare Anuala de Arhitectură București cu proiectul Restaurant TH

Publicare pe site-ul Anuala de Arhitectură București cu proiectul Penthouse NT

Publicare pe site-ul Anuala de Arhitectură București cu proiectul Apartament WP

Publicare pe site-ul Bienala Națională de Arhitectură cu proiectul Apartament WP

Selectare pe longlist-ul concursului Archello Awards 2023 cu proiectul Nightfall