a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

MiSo Architects

  /  Blog   /  Sage Green – Natură și eleganță în nordul Bucureștiului
Amenajare apartament 3 camere Herastrau

Sage Green – Natură și eleganță în nordul Bucureștiului

Pentru că ne aflăm chiar lângă parcul Herăstrău (Regele Mihai I), ne-am lăsat purtate de valul de verdeață din jur și am creat aici un spațiu de locuit plin de viață, elegant și funcțional.

Am preluat apartamentul în stadiul finisat, curat, cu parchet si ceramică deja montate, și am intervenit doar punctual cu modificarea instalației electrice pentru a susține conceptul propus. Fiind vorba de un apartament cu destinația de închiriat, într-o zonă de top a capitalei, în apropierea parcului si lacului Herăstrău, am ținut să oferim personalitate spațiilor cu câteva accente de verde, prin tapetul folosit, vopseaua lavabilă pentru pereți, placările ceramice din băi și cu ajutorul unor piese de mobilier atent alese.

Elementul wow al acestui proiect îl reprezintă panoul iluminat cu plante integrate, creat pe comandă, ce surprinde și domină spațiul încă de la intrare . Acest capăt de perspectivă, gândit cu minuțiozitate, oferă atât holului, cât și livingului, o notă glam, surprinzătoare.

Bucătăria, zona de luat masa și livingul funcționează împreună într-un open space generos, cu aceleași accente de verde date de tapițeria canapelelor, de măsuțele de cafea și tapetul spectaculos de la Tecnografica. Pentru mobilierul realizat pe comandă am ales nuanțe calde de stejar, gri cașmir, care să completeze atmosfera caldă a acestui apartament.

Băile au fost și ele tratate cu mult interes, finisate cu tapet de la Tecnografica achiziționat prin Tempini, în tonuri naturale, păstrând tematica întregului spațiu. Sanitarele, oglinzile și accesoriile pe care le-am propus aici fac ca aceste două spații să fie cu adevărat deosebite, departe de a fi banale.

Dormitorul matrimonial este o oază de liniște și eleganță, obținută cu ajutorul texturilor fine alese pentru tapițeria și placarea peretului patului, nuanțelor de gri cașmir folosite la mobilierul custom și scenariului de lumină creat să susțină această atmosferă. Tapetul de la Inkiostro Bianco ediție limitată cu tematică naturală este cireașa de pe tort a încăperii, transformând-o într-un dormitor matrimonial cu adevărat special.

Întreg proiectul a fost tratat cu mare atenție la detalii, am pus accent pe materiale fine, accesorii în tonuri aurii, decorațiuni diafane dar elegante, încât să obținem un rezultat final care să surprindă orice viitor proprietar, dar să reprezinte si un concept timeless, rafinat.

Hol intrare cu oglinda si panou cu verdeata
Tapet Tecnografica in living
Dining si bucatarie open space
Amenajare birou si dormitor de oaspeti
Amenajare baie matrimoniala cu tapet
Oglinzi aurii in baie matrimoniala
Apartament soseaua Nordului Bucuresti
Tapet Inkiostro Bianco in dormitor matrimonial

Proiect: Apartament rezidential tip 3 camere
Tipologie amenajare: BEST LOOK
Locație: Băneasa, București
Suprafață: 105 mp + 6 mp terasa
Durata amenajării: Ianuarie 2022 – August 2022
Procent de respectare a designului propus: 90%