a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

MiSo Architects

  /  Blog   /  Peach Fuzz – Viziune AI pentru interioarele din 2024

Peach Fuzz – Viziune AI pentru interioarele din 2024

Vă vorbim astăzi despre pasteluri, melancolie, old&new și AI. Culoarea anului – un subiect pe buzele tuturor pasionaților de design în ultima lună. 

Evenimentul fenomen deja – “Pantone Color of the Year – a marcat aniversarea a 25 de ani de la lansare cu dezvăluirea culorii anului 2024 – Peach Fuzz 13-1023. De la lansarea sa în 1999 și până astăzi, acest program a devenit un element de referință în lumea designului, fiind considerat o expresie globală a stării de spirit și a atitudinii vremurilor prezente, având capacitatea de a transforma, peste noapte, o simplă nuanță într-un icon. 

Fiind rezultatul mixului dintre culorile roz și portocaliu, Peach Fuzz ne duce cu gândul la feminitate, căldură, protecție, siguranță – “O nuanță ce rezonează cu compasiunea, oferă o îmbrățișare tactilă și leagă fără efort ceea ce este nou de atemporal. O nuanță plăcută de piersică, așezată cu delicatețe între roz și portocaliu, Pantone 13-1023 Peach Fuzz inspiră recalibrare, evocând o atmosferă de liniște și oferindu-ne un spațiu în care să fim, să simțim, să ne vindecăm și să înflorim, fie că petrecem timp cu prietenii sau ne bucurăm de un moment singuri.”– cum a descris-o Leatrice Eiseman, director executiv Pantone Colour Institute.

Având la îndemână instrumentul AI, nu am putut să nu ne întrebăm cum ne-ar ajuta acesta să integrăm culoarea anului 2024 în viitoare proiecte. Deși conservatoare încă în această direcție, adepte ale instrumentelor clasice de lucru în 3D așa cum ne-a învățat facultatea, ne place să testăm tehnici noi atâta timp cât ele oferă o experiență și viziune deosebită clienților noștri. Astfel, ne-am luat un răgaz de timp, limitat ce-i drept, să testăm. Am folosit câteva cuvinte cheie pe care le considerăm de referință în conceptele noastre – timeless, natural light, high-end, mindfulness, natural materials, nature inspired.

Ne-am bucurat să descoperim câteva interioare plăcute, cu aer romantic și vintage chiar, marcând astfel o nouă semnificație cheie a acestei culori – în această eră ultra digitalizată. Peach Fuzz aduce trecutul într-o lumină nouă, îmbrățișând contemporanul.

Totodată, spațiile moderne s-au dovedit foarte potrivite pentru integrarea noului trend de prospețime și căldură, o bucătărie cu fronturi mate gri și accente peach pe tapițeria scaunelor, sau cu un mix de culori care să pună în evidență această nuanță, poate avea un rezultat timeless. Placările de piatră naturală sau ceramică par să scoată în evidență căldura acestei culori.

Dacă pare că va fi un trend trecător, AI sugerează să folosim Peach Fuzz în accesorii și decorațiuni pe care le putem mixa cu ușurință și rearanja. Pleduri, perne decorative, vase ceramice. Un detaliu extrem de elegant ce complimentează culoarea acestui an este cuprul. Orice accent cooper va fi ca o cireașă de pe tort.

Mai jos sunt imagini create de Imagine AI.

 

 

Articol scris de Daniela Marinescu.

Citește ultimul articol: Reguli de aur pentru un spațiu de calitate