a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

MiSo Architects

  /  Blog   /  Pereți de accent

Pereți de accent

Accentul reprezintă acel strop de finețe, eleganță, care scoate în evidență ce este mai frumos și special din conceptul de design interior propus. “5% roșu” cum ni se spunea în Facultatea de Arhitectură.

Dar în acest articol nu ne limităm la atât. Imaginația nu are limite când vine vorba de texturi, combinații de culori și materiale, cât și de interpretarea artistică a spațiului, unică fiecărui designer și arhitect în parte.

Astăzi îți prezentăm câteva exemple din proiectele noastre unde, prin puterea contrastului, a mixului de culori și finisaje, a accentelor atent puse, am reușit să obținem rezultate impresionante. Nu ne limităm însă la exemplele de mai jos. Ele sunt doar o selecție din multitudinea noastră de proiecte și din varietatea de soluții.

Soluții pe care le poți încerca atunci când vrei să aduci explozie de culoare și efect spectaculos în proiectul tău.

FOTOTAPET

Fototapetul este preferatul nostru, nelipsit din majoritatea proiectelor MiSo. Un mod extrem de versatil și în permanentă evoluție, de a înfrumuseța un spațiu. Noi îl aplicăm pe aproape orice tip de suprafață și în orice încăpere – pe uși filomuro, pereți de băi, panouri decorative custom și tablouri, pe lângă utilizarea lui clasică pe pereții din livinguri și dormitoare. 

 

Imagini din proiectele MiSo Architects – Fantasy Lights, Honey Tobacco & Cranberry Dust

PANOURI RETROILUMINATE

Atunci când bugetul ne permite, introducem un element “spectacol” în proiect.

Panourile retroiluminate sunt un sistem aparent complex, însă destul de ușor de realizat și pus în funcțiune. Alimentarea la o sursă de curent este cam tot ce necesită acesta pentru a deveni punctul de atracție al încăperii. Atunci când structura o impune, o ranforsare sau alte moduri de susținere a panoului pot fi necesare, în funcție de propunerea arhitectului/designerului. De menționat, acest lucru nu modifică efectul wow pe care acest element decorativ îl aduce într-o amenajare.

 

Imagini din proiectele MiSo Architects – Stardust & Antarctica

PLACĂRI DECORATIVE & CERAMICĂ

Ne place să decorăm pereții iar acest lucru se observă în fiecare proiect al nostru. Fie că optăm pentru mici detalii precum lumini de accent sau decorațiuni, sau pentru intervenții mai ample pe suprafețe mari, ele nu rămân simple elemente de structură într-un spațiu în care noi pășim. Placarea lor cu panouri decorative sau plăci ceramice sunt un mod simplu de a completa spațiul, de a aduce texturi și culori noi, cu modele extrem de variate și costuri adaptate oricărui tip de buget.

Folosim în egală măsură panouri decorative 3D, placări de pereți în finisajele alese pentru mobilierul custom, cât și plăci ceramice de mici și mari dimensiuni.

 

Imagini din proiectele MiSo Architects – Gravity Apartment & Sage Green

OGLINZI

Reflexiile și lumina reprezintă unul din pilonii unui concept de arhitectura și design interior. Cu ajutorul lor putem ascunde sau evidenția elemente, putem crea diferite tipuri de atmosferă și senzația de spațiu mai generos. Placarea pereților cu oglinzi face insesizabilă trecerea dintre 2 spații, ascunde depozitări și reflectă elemente atent alese.

 

Imagini din proiectele MiSo Architects – Emerald Elegance, Noble Elm & Gravity Apartment

ARTA ȘI PROFILELE DECORATIVE

Profilele decorative evidențiază – acesta este rolul lor – marchează anumite zone astfel încât să pună în valoare înălțimi generoase, piese de mobilier aparte sau decorațiuni. Combinate cu lucrări de artă, tablouri, sculpturi sau alte obiecte decorative, ele formează compoziții ce susțin și definitivează conceptele de amenajare interioară. Mai mult decât atât, piesele de artă aduc plus valoare și personalitate spațiului. Alimentează sentimentul de apartenență, oferindu-i o notă sofisticată și atemporală.

 

Imagini din proiectele MiSo Architects – A Pinch of Blue, Gravity Apartment & Nightfall Duplex

Scopul nostru ca arhitecți și designeri de interior este să înfrumusețăm spațiile, să le exploatăm la maxim potențialul. Ne place să scoatem în evidență frumosul din ele și să le oferim celor ce le ocupă acel sentiment de acasă, înconjurați de confort, eleganță și bun gust, într-un rezultat final unitar și spectaculos.

Articol scris de Daniela Marinescu.
Citește ultimul articol: Underfoot elegance – covoarele în amenajări interioare