a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

MiSo Architects

  /  Blog   /  Noble Elm – Evadare într-o oază de relaxare

Noble Elm – Evadare într-o oază de relaxare

În acest apartament, design-ul este simplu, funcțional și modern. Aerul ușor scandinav a fost menținut prin alegerea unei palete de culori neutre, care variază de la maro nisip la alb, inspirate de lumina naturală. Beneficiarii sunt iubitori de plante însă, având în vedere că nu ei urmează să locuiască aici în viitorul apropiat, am optat pentru un mic artificiu, un tapet de accent în 3 dintre spații, care să ne ducă cu gândul la natură – în hol, living și dormitor. Efectul este spectaculos.

Livingul este un open space ce cuprinde și bucătăria. Compoziția creată aici pentru a uni bucătăria de living este caracterizată prin linii drepte, același finisaj unitar, tapetul de accent și scenariile de lumină create cu ajutorul benzilor led incorporate în mobilier. Bucătăria, pe cât este de restrânsă, pe atât este de funcțională. Blatul de lucru și contrablatul au fost placate cu PAL termorezistent ce imită marmura, electrocasnicele albe potrivindu-se perfect cu acesta, aducând astfel eleganța pe care ne-am dorit-o în tot apartamentul.

Dormitorul păstrează aceleași linii fine, cu mobilier realizat pe comandă în tonuri de gri și ulm, iar tapetul cu influențe naturale oferă o pată de culoare. O oglindă generoasă reflectă modelul tapetului de pe peretele opus, panourile 3D, arhitecturale, vopsite în nuanță gri taupe oferă personalitate acestui spațiu, iar accentul auriu de la masa de machiaj continuă linia distinsă din living.

Am profitat de balconul generos pentru a suplimenta spațiul de depozitare cu ajutorul unui dulap metalic realizat pe comandă, rezistent la intemperii, ce ascunde și unitatea exterioară de AC. Alături de el, am așezat o masă și 2 scaune de terasă, creând o zonă intimă de relaxare. Rezultatul este wow.

 

Proiect: Apartament rezidential tip 2 camere
Tipologie amenajare: RENT ME
Locație: Timpuri noi, București
Suprafață: 46 mp + terasă
Durata amenajării: Iulie 2021 – Octombrie 2022
Procent de respectare a designului propus: 100%