a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top
Miso Architects_Ap Antarctica_Living 5
Miso Architects_Ap Antarctica_Living 4
Miso Architects_Ap Antarctica_Dining 4
Miso Architects_Ap Antarctica_Dining 1
Miso Architects_Ap Antarctica_Bucatarie 2
Miso Architects_Ap Antarctica_Dormitor matrimonial 3
Miso Architects_Ap Antarctica_Dormitor matrimonial 7
Miso Architects_Ap Antarctica_Birou 1
Miso Architects_Ap Antarctica_Baie matrimoniala 1

Antarctica Apartment

Acest apartament se adresează unor persoane moderne, atente la detalii, cu bun gust. Este un spațiu generos, amenajat și decorat cu pasiune și rafinament. Aflându-ne într-o zonă de top a capitalei, așteptările au fost mari, chiar dacă apartamentul urma să fie oferit spre închiriat.

Am urmărit crearea unui spațiu funcțional, echilibrat și versatil, care să se muleze pe nevoile viitorilor săi utilizatori. Am optat pentru un stil modern, cu o cromatică neutră, utilizând albastrul ca accent de culoare în toate spațiile, pornind de la canapeaua și fotoliile din living pe care beneficiarul le achiziționase. Am preluat această culoare – albastru – și am folosit-o în celelalte încăperi pentru a obține un design unitar în toată locuința. În plus, am intervenit cu accente metalice arămii pentru un plus de eleganță.

Fiind un apartament de închiriat pentru un target de clienți premium, am ales să depășim barierele designului tipic de “rent” și să intervenim cu un element wow, și anume un panou de sticlă retroiluminat de la Tecnografica, ce surprinde încă de la intrare.

Formele rotunde care se regăsesc în corpurile de iluminat, piesele de mobilier alese și decorațiunile, împreună cu inserțiile bronze ale mobilierului pe comandă, păstrează aceeași notă glam în toată locuința.

Proiect

Apartament rezidențial, 3 camere și 2 băi

Tipologie amenajare

Rent me

Locație

Șos. Nordului, București

Suprafață

105 mp + terasă

Durata amenajării

Ianuarie 2022 - Septembrie 2022

Procent de respectare a designului propus

90%