a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top
dormitor modern tapiterie albastra
Masa de toaleta machiaj cu oglinda iluminata
Living cu canapea albastra velvet
Living cu canapea albastra velvet
Dining si bucatarie
Bucatarie cu lastre de ceramica
MiSo Architects__Blue Velvet 7
MiSo Architects__Blue Velvet 8
MiSo Architects__Blue Velvet 9
MiSo Architects__Blue Velvet 10
MiSo Architects__Blue Velvet 11
MiSo Architects__Blue Velvet 12
MiSo Architects__Blue Velvet 16
MiSo Architects__Blue Velvet 18
MiSo Architects__Blue Velvet 19
MiSo Architects__Blue Velvet 20

Blue Velvet

Această casă de tip duplex emană o atmosferă elegantă și contemporană, dată de combinația de griuri, lemn natural și accente de royal blue. Detaliile de catifea și accentele aurii oferă contrastul perfect.

Parterul este un open space generos de aproximativ 70 mp în care se desfășoară livingul, diningul și bucătăria. Accesul către celelalte funcțiuni, birou și baia de serviciu, se face cu ajutorul ușilor de tip filomuro finisate în ton cu pereții, cu fototapet și riflaje decorative, pentru o notă de mister și eleganță. Prin mobilarea și iluminatul propus, diningul devine punctul central al parterului, iar bucătăria se desfășoară pe 2 pereți în forma de U. Placările ceramice cu aspect de marmură folosite aici pentru finisarea blaturilor și a contrablatului se îmbină superb cu fronturile din sticlă și ramă metalică neagră ale corpurilor suspendate. Rezultă astfel o bucătărie deschisă, strălucitoare, ce echilibrează perfect latura opusă – zona de living. Fronturile gri riflate ale mobilierului continuă motivele liniare din hol, dând un aer modern întregului spațiu.

Scara de acces la etaj este și ea o piesă arhitecturală care constituie, în același timp, un element spectaculos de accent. Aici se desfășoară zona de dormit cu dressing și băi dedicate.

Dormitorul matrimonial îmbină elementele cu personalitate, precum patul cu tablie tapițată până în tavan, din catifea albastră, placa ceramică decorativă iluminătă perimetral, inserțiile de sticlă neagră, zona de vanity cu oglinda generoasă și fundalul dinamic oferit de tapet și ancadramentele decorative de inspirație clasică. Dressing-ul dispune de spații generoase pentru depozitare, iar ușile mobilierului realizate din sticlă fumurie continuă ideea stilistică de la parter.

Baia matrimonială joacă un contrast feminin/masculin. Pereții din zona de duș sunt placați cu lastre ce imită marmura neagră, iar cei din zona de cadă și lavoar sunt finisați cu ceramică de un albastru deschis azur de la FLORIM.

Întreaga locuință se unifică vizual prin paleta cromatică neutră, cu puncte intense de albastru și un contrast bogat al texturilor.

Proiect

Casă tip duplex

Tipologie amenajare

From scratch

Locație

Voluntari, Ilfov

Suprafață

187 mp utili + 61 mp terasă

Durata amenajării

August 2022 - Iunie 2023

Procent de respectare a designului propus

95%