a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top
cada intr-o baie moderna cu oglinzi si lavoar standing
dormitor modern si cadru tapitat negru
Amenajare de interior in Bucuresti
scara din hol si baie mica de oaspeti
living modern, canapea mare si tapet color pe perete
tapet modern si zona de dining cu scaune verzi
sufragerie, scaun galben, bucatarie, scaune transparente, insula, mobile maro cu negru
amenajarea unui birou cu nuante de albastru
camera de copil, adolescent cu tapel colorat in nuante de albastru si verde
bucatarie luminata, scaune negre, mobila alba

Emerald Elegance

Numele acestui proiect spune multe despre el, dar nu chiar totul. A fost un “șantier” de lungă durată, aproape 2 ani, însă a meritat tot efortul și răbdarea noastră.

Conceptul a pornit de la culorile preferate ale beneficiarilor – emerald green și turquoise – pe care le putem regăsi în majoritatea încăperilor sub diferite forme, textile, finisaje, piese de mobilier, placări ceramice. Întreaga locuință este un spectacol de contraste, combinații surprinzătoare de materiale, culori, lumini.

Încă de la intrare poți observa că această locuință nu este una banală, ci mai degrabă originală, diferită de ce ai crede că găsești în casa unei familii cu 2 copii. Multe oglinzi, un perete verde, culori calde și riflaje, care te invită într-o atmosferă elegantă și primitoare. Mergând mai departe spre living ți se dezvăluie un spațiu amplu, definit de câteva accente impunătoare – placarea tavanului din dining cu panoul retroiluminat, riflajele ce urcă pe tavan și conturează zona de living, canapeaua într-o nuanță caldă de turquoise și toate echilibrate de peretele TV placat cu ceramica Glam White Nature și de parchetul în nuanța deschisă de stejar. Bucătăria surprinde și ea prin combinația de texturi și culori în aceeași notă elegantă.

Scara este piesa centrală, cu un scenariu de lumină ce o scoate din anonimat. La etaj, camerele copiilor sunt pline de culoare, de la tapetul jucăuș, la draperiile din catifea si corpurile de iluminat din marmură. Dormitorul matrimonial surpinde prin paleta de culori închise, păstrând însă accentele de turquoise și auriu pe care le regăsim și în restul amenajării. Dressingul este un teasing pentru ceea ce urmeaza – piesa de rezistență de la etaj – baia matrimonială. Toate obiectele sanitare și finisajele alese aici au dus la un rezultat scenografic, un spațiu misterios, de o eleganță aparte.

O locuință spectacol ce a rezultat în urma a doi ani de eforturi continue, o colaborare strânsă cu beneficiarii, cu satisfacții pe măsură.

Proiect

Locuință unifamilială cu 3 dormitoare și 3 băi

Tipologie amenajare

From scratch

Locație

Giurgiu

Suprafață

300 mp utili

Durata amenajării

August 2020 - August 2022

Procent de respectare a designului propus

100%