a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top
dormitor cu perete tapitat pe comanda
baie eleganta duplex bucuresti
amenajare hol apartament
dressing apartament modern
living elegant cu profile decorative
corp de iluminat casa scarii
living etaj_Apt Gravity (14)
Baie oaspeti
birou MISO_Apt Gravity (6)

Gravity Apartment

Locuința destinată unei tinere famili beneficiază de un spațiu amplu, luminos și bine compartimentat, pe două niveluri. Proiectul a fost preluat într-un stadiu inedit: cele două niveluri erau utilizate independent, parterul ca spațiu de birouri nefuncțional în momentul preluării proiectului, iar etajul amenajat recent ca studio, însă într-un stil antitetic față de ceea ce avea să urmeze.

Beneficiari și-au dorit o locuință elegantă, în acord cu ultimele tendințe în materie de design, dar care să fie, în același timp, bine ancorată în tehnologia modernă și foarte practică.
Corpurile de iluminat sub formă de spoturi, linii de lumină, benzi led sau piese decorative, esențiale pentru orice spațiu clasic modern, reprezintă unul dintre laitmotivele acestei amenajări.

Totodată, un aspect foarte important care a susținut conturarea acestui spațiu este multitudinea de texturi fine care îmbracă întreaga amenajare în straie de sărbătoare, accesorizate din belșug cu decorațiuni și plante, elemente care conferă vitalitate locuinței.

Proiect

Apartament rezidențial tip duplex, cu patru camere

Tipologie amenajare

Restart

Locație

Aviatorilor, București

Suprafață

145 mp

Durata amenajării

Februarie 2021 - Februarie 2022

Procent de respectare a designului propus

100%