a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top
perete oglinda in apartament
canapea calligaris italia
pat cu tablie tapitata auriu
masa de dining cu blat de marmura italia
mobila pe comanda bucatarie
mobila pe comanda birou apartament
MiSo Architects_Honey Tobacco
MiSo Architects_Honey Tobacco (2)

Honey Tobacco

Proprietarii au apelat la noi pentru un design remarcabil pentru acest duplex cu potențial, din dorința de a-l închiria ulterior. Am preluat apartamentul în stadiul finalizat și îngrijit – cu parchetul montat, pereții vopsiți, băile finisate și echipate – dar, avid de modificări punctuale.
Șantierul a presupus recondiționarea deck-ului de pe terase, completări de mobilier custom made, placarea pereților de accent de la parter, amenajarea cu decorațiuni și textile care să ducă întreaga atmosferă într-o zonă elegantă, sobră, impozantă.

Am beneficiat de libertate maximă în alegerea finisajelor de completare și a pieselor statement de mobilier. Această decizie a clienților noștri – o raritate în domeniul în care activăm – a fost, desigur, tratată cu respectul și responsabilitatea care ne definesc munca. Am pornit de la ideea unui duplex elegant și am construit cu accentele necesare, astfel încât să se simtă acest lucru încă de la intrarea în spațiu.
Parterul acestui duplex este, în întregime, un statement de eleganță și rafinament. Trecerea către nivelul superior se face pe scara interioară placată cu lemn și balustradă din sticlă, pe care am ales să o evidențiem cu ajutorul tapetului spectaculos.

Tot acest spațiu interior desfășurat pe două niveluri are deschidere către două terase generoase ce cumulează 80 mp, pe care nu le puteam lăsa nepuse în valoare. Am creat, astfel, mai multe zone de relaxare cu ajutorul mobilierului comandat prin SDHouse România – zona de citit și socializare cu fotolii și canapea, zona de dining alcătuită din masa cu șase scaune, zona de baldachin pentru relaxare, iar la etaj, zona de spa, cu sezlonguri și zona de bar, cu fotolii tip sezlong și masă de bar cu sistem de răcire.
.

Proiect

Duplex cu cinci camere, trei băi și două terase

Tipologie amenajare

Rent me

Locație

București

Suprafață

168 mp + terase

Durata amenajării

Februarie 2022 - Iunie 2022

Procent de respectare a designului propus

100%