a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top
Camera tip open space, bucatarie si dining
Bucatarie minimalista
Bucatarie, dining cu tapet colorat
Hol cu perete verde si vedere catre baie
Dormitor colorat verde cu intrare catre baie
Dormitor matrimonial colorat
Perete colorat verde turquoize
Zona de living, canapea mov, mobila pe comanda alba
Baie albastra si alb

Loona Suite

Beneficiarii sunt un cuplu modern și interesat de design, fiecare cu pasiuni și hobby-uri unice. Entuziasmul cu care au acceptat conceptul de design ne-a dat un super boost de încredere încă de la început.
Apartamentul a fost preluat în stadiul „finisat”, însă nesatisfăcător din punct de vedere vizual și calitativ. Altfel spus, am avut în față un proces de renovare complet, cu schimbarea finisajelor (parchet, gresie, faianță, pereți), recompartimentare pe alocuri și modificări majore electrice și de instalații. Apartamentul dispune, de asemenea, și de o terasă amplă, dispusă aproape perimetral. Și aceasta a impus intervenții majore, pentru o metamorfoză completă.

Combinând originalitatea, culoarea, inovația și funcționalitatea, proiectul Loona Suite se remarcă de la deschiderea ușii, printr-un hol scenografic, care stârnește curiozitate datorită iluminatului prin două profile suspendate cu benzi LED în formă de L, ce urmăresc perimetrul spațiului. Tot aici, spectacolul continuă cu o cromatică puternică la nivelul tavanului și al peretelui de ”galerie”, care acomodează într-un mod aproape eclectic lucrări de artă, postere și obiecte ce reflectă interesele de loisir ale proprietarilor.

Curajul definește cromatica întregului ambient interior, solicitată și asumată de înșiși proprietarii acestei locuințe excentrice. Pentru a armoniza și tempera explozia de culoare, ne-am folosit de texturi neutre și nuanțe de gri și bej în alegerea textilelor (draperii, storuri, etc.), a câtorva piese de mobilier și a pereților nedecorați în nuanțe reci de verde, mov sau albastru. Am urmărit același obiectiv atunci când am ales parchetul stratificat din stejar, a cărui textură caldă și nobilă ”îndulcește” alegoria tonurilor reci.

Accentele metalice negre și aurii, omniprezente, intermediază un dialog al contrastelor, între finisajele luminoase, calde, neutre și cele intense, saturate, opace.

Proiect

Apartament rezidențial cu trei camere și două băi

Tipologie amenajare

Transformer

Locație

Eminescu, București

Suprafață

92 mp + 94 mp terasă

Durata amenajării

Ianuarie 2021 - Octombrie 2021

Procent de respectare a designului propus

95%