a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top
birou design interior bucuresti brasov
amenajare Birou Miso Architects Brasov
usi culisante sticla fumurie
amenajare Birou Miso Architects Brasov
mobilier pe comanda pentru birou
tavan beton aparent
sala de sedinte birou arhitectura

Miso Architects Brașov

Intreaga suprafață de 60 mp a fost regândită de la zero, recompartimentată, rezultând astfel sala de conferințe, treptele de acces spre bucătărie și separatorul de la intrare cu dublu rol – cu ajutorul său am creat o zonă de acces intimă, cu sigla Miso Architects așezată frontal și am obținut un spațiu generos de depozitare pe partea opusă, cea de birouri.

Sub tavanul învechit, casetat, am găsit o frumoasă placă de beton pe care am decis să o păstrăm aparentă. Am pus-o în valoarea prin scafa și iluminatul decorativ. Inălțimea generoasă de aici nu a putut decât să ne bucure. Am evidențiat-o prin ușile foarte înalte ce oferă grandoare și am profitat de ea pentru a obține o bibliotecă cât mai spațioasă, pe toată înăltimea liberă.
Ne-am jucat cu mai multe tipuri de vopsea decorativa, am facut chiar și un perete mostrar în zona de masă din bucătărie, am optat pentru contraste puternice, aparataj la culoarea pereților, Profilele decorative au fost vopsite și ele în nuanțele pereților, intenția fiind de a arăta cât sunt de versatile aceste materiale și produse.

Câteva elemente precum riflajele, contrastele puternice, profilele decorative, tapetul fac ca această amenajare să fie ușor de identificat ca proiect Miso Architects. Asta ne-am și dorit, amprenta noastră să fie simțită aici cât mai puternic.

Proiect

Spațiu de birouri

Tipologie amenajare

Restart

Locație

Brașov

Suprafață

60 mp

Durata amenajării

Noiembrie 2021 - Februarie 2022

Procent de respectare a designului propus

100%