a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

MiSo Architects

  /  Blog   /  Fantasy Lights – Spectacol de lumini și contraste
Miso Architects_Ap Fantasy lights_Dining 1

Fantasy Lights – Spectacol de lumini și contraste

Tendințele ultimului an ne-au dezvăluit interioare în culori neutre cu accente delicate. Însă nu mereu am putut rezista tentației de a introduce câteva contraste puternice. Multe dintre proiectele noastre sunt pline de culori vibrante pe care nu ne ferim să le folosim.

Este și cazul acestui apartament de tip duplex din București. Beneficiarii au venit la noi cu idei îndrăznețe, dornici să obțină la final o locuință scenografică, spectaculoasă și modernă. Pentru a crea efectul WOW dorit, am folosit din abundență finisaje speciale precum vopseaua decorativă și tapetul. Am intervenit asupra instalației electrice pentru a crea scenarii de lumina impresionante, de unde și numele acestui proiect – Fantasy Lights.

Modificarea majoră a avut loc în zona de dormitor matrimonial, unde dressingul a fost închis complet cu uși, vopsite în aceeași nuanță ca cea a pereților, au fost construite scafe și introduse multe benzi led în mobilierul pe comandă.

Atmosfera ce a rezultat la final în acest apartament, datorită culorilor și texturilor variate atent aduse împreună, cu discretele accente de auriu și scenariile de lumină care scot în evidență fiecare detaliu, este cu adevarat specială.

Miso Architects_Ap Fantasy lights_Dining 1

Proiect: Apartament rezidential tip duplex cu 4 camere
Tipologie amenajare: TRANSFORMER
Locație: Nerva Traian, București
Suprafață: 130 mp + terasă
Durata amenajării: Noiembrie 2021 – Noiembrie 2022
Procent de respectare a designului propus: 90%