a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top
Duplex modern Bucuresti, gri antracit, scara metalica
Living inalt cu scara interioara din metal in Pipera
Living inalt in duplex Pipera
Living modern intr-un duplex din Pipera
Bucatarie gri inchis, moderna, Bucuresti
Scara interioada duplex din metal si sticla
Scara din metal cu balustrada de sticla si trepte lemn Bucuresti
Spatii depozitare si birou in apartament Bucuresti Pipera
Nightfall 4
Dormitor matrimonial cu perete de sticla
Nightfall 5
Nightfall 6

Nightfall Duplex

Acest proiect a pornit ca un desen pe o coală albă. Proprietarii, un cuplu tânăr pasionat de artă și design, ne-au oferit libertatea de a face orice modificări acolo unde am simțit nevoia, deși spațiul era deja finisat la alb. Astfel, elementul cheie de la care a început conceptul nostru a fost scara, punctul central al casei și piesa care ne-a dat cele mai mari bătăi de cap. La realizarea ei am colaborat cu 3 echipe de specialiști care ne-au materializat ideile în ceea ce se vede a fi un element arhitectural cu adevărat special.

Cei 130 mp ai duplexului includ spații esențiale de locuit, nimic în plus, nimic în minus pentru acest cuplu tânăr. Un parter cu living generos, dining și bucătărie deschisă, complet utilată pentru a satisface pasiunea pentru gătit dusă la nivel de artă a proprietarei. Scara ce domină întreg spațiul ne conduce la etaj unde avem spațiile de lucru si dormit: biroul si dressingul într-o parte a culoarului deschis peste parter, și dormitorul matrimonial cu baie în cealaltă extremă. Acesta din urmă s-a dorit a fi ca o cameră de hotel, cu o priveliște impresionantă asupra orașului datorită ferestrelor generoase, dar și cu o atmosferă caldă și confortabilă oferită de mocheta pufoasă, perdelele și draperiile din materiale fine și tonurile de culori pământii.

Am reușit să îi surprindem pe beneficiari cu propunerea noastră cromatică și estetică. Griul antracit și negrul ce acoperă mare parte din pereți, uși și mobilierul pe comandă oferă o notă de mister și sobrietate acestui spațiu de locuit. Scara spectaculoasă devine centrul de atracție al casei, tabloul custom made de dimensiuni impresionante din dining, luminile scenografice în frunte cu suspensia Flos amplifică înălțimea generoasă a parterului, iar peretele tranformat în vitraj din dormitorul matrimonial conferă eleganță și un plus de modernism. Toate acestea, puse la final în evidență de accesoriile și decorațiunile deosebite, au conturat această locuință și au dus la un rezultat extraordinar.

Proiect

Duplex cu 3 camere și 2 băi

Tipologie amenajare

Transformer

Locație

Pipera, București

Suprafață

130 mp utili + 11 mp terasă

Durata amenajării

Iulie 2022 - Februarie 2023

Procent de respectare a designului propus

100%