a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top
Dormitor
Dormitor
Spatiu Living, dormitor si bucatarie
Living open space
Living
Dormitor si Hol
Lumina, ambianta
Open space
Bucatarie, scaune bar
Decorae, vaze
MiSo Architects_ Rainforest Living
MiSo Architects_Rainforest 2

Rainforest Studio

Proiectul Rainforest face parte dintr-o serie de trei apartamente pe care le-am amenajat în Brașov cu scopul de a fi închiriate. De la primele discuții am înțeles nevoia beneficiarului de a realiza un spațiu cu finisaje și produse durabile, depozitări generoase și valorificarea spațiului existent. Intim, cochet și perfect funcțional – asta a fost provocarea acestui studio.

Am preluat spațiul în stadiu finalizat şi curat, cu parchet şi pereţi vopsiţi alb, băile finisate şi echipate, necesitând doar mici modificări din partea noastră. Partea de şantier a presupus doar completări la instalaţia electrică, nuanţarea şi vopsirea pereţilor de accent.

Pentru a crea o separare între living și dormitor, am propus un perete parțial despărțitor, realizat din riflaje. În plus, am dublat ideea de intimitate printr-o draperie din catifea verde, adăugând culoare, textură și mișcare spațiului. Dormitorul se percepe astfel ca un spațiu distinct, valorificat printr-un dressing generos cu fronturi de oglindă fumurie. Inima casei rămâne livingul care se deschide cu un perete decorativ realizat din placări 3D tip riflaj din duropolimer de la XT Deco. Chiar dacă vorbim de un spațiu relativ mic, zona de living surprinde cu finisaje multiple: decoruri de lemn, beton aparent și imitații de piatră – toate coagulate prin tonuri de gri. 

Bucătăria complet utilată întregește funcționalitatea apartamentului. Nu ne-am lăsat mai prejos nici în zona aceasta unde elementele din duropolimer își fac simțită prezența: cornișa decorativă ce maschează traseul de gaz îmbracă partea superioară a mobilierului fiind finisată în aceeași nuanță caldă de gri. De asemenea, am preluat ideea de intimitate și în bucatarie, realizand un colț care să permită seri romantice și discuții relaxante, cu ajutorul acelorași panouri 3D.

Rezultatul final s-a conturat într-un apartament cochet cu o vedere superbă asupra cetății Brașovului, un spațiu bine optimizat ce întregește noțiunea de confort și intimitate.

Proiect

Studio în Brașov

Tipologie amenajare

RENT ME!

Locație

Brașov

Suprafață

48 mp utili + 4 mp terasă

Durata amenajării

Octombrie 2022 - Mai 2023

Procent de respectare a designului propus

100%