a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top
Living minimalistic si neutru
MiSo-Architects__The-White-Peony_Bucatarie-2
Bucatarie open space cu placari riflate
MiSo-Architects__The-White-Peony_Dormitor-1
MiSo-Architects__The-White-Peony_Dormitor-4
MiSo Architects_The White Peony_dormitor
MiSo-Architects__The-White-Peony_Birou-1
MiSo Architects_The White Peony_Baie si hol
MiSo-Architects__The-White-Peony_Terasa-2
MiSo-Architects_The-White-Peony_Living-1

The White Peony

Conceptul acestui proiect s-a conturat din dorința de a crea un ambient cu alură feminină în care formele fluide și elementele naturale se îmbină într-o compoziție echilibrată, dominată cromatic de nuanțe deschise, ca un bujor de primăvară delicat.

Proximitatea față de parcul Verdi, dar și afinitatea beneficiarei pentru zona mediteraneană, au influențat estetica conceptului și alegerea materialelor și a finisajelor definitorii. Locuința de aproape 100 mp utili este formată dintr-un dormitor, un birou, un living cu bucătărie open-space, hol, 2 băi, o spălătorie și o terasă de 20 mp către care au ieșire cele 3 încăperi principale ale apartamentului.

În scopul obținerii unui cadru curat, neutru, s-a optat pentru o paletă cromatică predominată de variații de alb și gri deschis. Acest lucru a facilitat evidențierea obiectelor cheie precum canapeaua cu formă rotunjită, măslinul sau insula de bucătărie. În același timp, pentru o atmosferă mai caldă s-au folosit lemn natural pentru pardoseală și în realizarea unor piese de mobilier pe comandă, dar și materiale textile diafane.

Continuând ideea unui interior care să transmită feminitate, liniște și mindfulness, s-a folosit un alt element estetic comun în mai multe spații – placările parietale riflate. Placările oferă un anumit ritm și vibrație. Această vibrație care duce cu gândul la mișcarea valurilor mării se regăsește și la placarea insulei de bucătărie, la abajurul din fetru al suspensiei centrale din living, dar și în unduirea perdelelor.

Rezultatul proiectului constă într-un interior surprinzător, luminos, ce transmite o stare de bine, de vacanță, și care creează o barieră estetică și senzorială față de agitația ce îl inconjoară, chiar în inima orașului.

Proiect

Apartament cu trei camere și două băi

Tipologie amenajare

Transformer

Locație

One Verdi, București

Suprafață

99 mp utili + 20 mp terasă

Durata amenajării

Mai 2022 - Iunie 2023

Procent de respectare a designului propus

95%